U bent hier

Home

Excursies in België.

We proberen maandelijks met onze werkgroep een uitstap te organiseren waar we zowel de flora als de mineerders onder de loep nemen. Deze uitstappen gaan zowel in Vlaanderen als Wallonië door, alle gunstige gebieden in België worden uitgekamd en van elke uitstap zal een uitgebreide lijst worden gepubliceerd op deze site.

Voordat de werkgroep bladmineerders werd opgericht werd deze jaarlijkse excursie al uitgevoerd, nu met de oprichting van de werkgroep zullen we deze blijven behouden maar we gaan dit meermaals per jaar doen om een beter zicht te krijgen op de verspreiding van de soorten in België.

Op deze site zal onze planning steeds te bekijken zijn via deze link ofwel onderaan alle pagina's bij komende excursies.  Indien je meewil op één van deze excursies dan is het aan te raden om steeds contact op te nemen om te zien met hoeveel we zullen zijn. En ook de tekst goed te lezen waar en wanneer er wordt afgesproken.

De gegevens van al onze excursies zijn eveneens zichtbaar bij de excursieverslagen op deze link ofwel onderaan elke pagina. Deze verslagen bevatten zowel de minerende soorten als niet minerende soorten. Dus alle Lepidoptera worden opgenomen in die lijsten.